Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Acte de reconeixement a quatre agents de la Policia Local de la Llagosta

para webL’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha lliurat aquest migdia uns diplomes de reconeixement a quatre agents de la Policia Local. En concret, una agent ha rebut una felicitació per socórrer un nen que s’estava ofegant a la piscina de Santa Perpètua, mentre que un caporal i altres dos agents han rebut un diploma de reconeixement per la investigació que van portar a terme a partir de detectar un abocament il·legal a can Donadéu, que va acabar amb un expedient sancionador.

L’acte, al qual han assistit també el regidor de Seguretat Ciutadana, Mariano García, i el cap de la Policia Local, Santiago Villalba, s’ha celebrat a la Sala de Govern de l’Edifici Administratiu de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies