Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebra el Dia d’Andalusia omplint el Centre Cultural

La Casa de Andalucía de la Llagosta va celebrar ahir, 28 de febrer, el Dia d’Andalusia. El temps va acompanyar durant una jornada molt especial per a la entitat, que, després de molts anys, commemorava el dia coincidint amb la festivitat andalusa i ho feia en el seu quarantè aniversari. El Centre Cultural va estar ple durant les actuacions programades.

L’acte va començar amb la tradicional hissada de la bandera andalusa a la porta de l’Ajuntament. Hi van assistir l’alcalde de la Llagosta i diversos regidors del Consistori llagostenc. Després de fer una petita cercavila pels carrers de la Llagosta amb La Banda de los 60, la comitiva es va adreçar fins al Centre Cultural. Allà es van realitzar les actuacions previstes per a la celebració. A l’escenari van pujar el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, les alumnes de sevillanes de la Casa de Andalucía i els quadres de ball de l’entitat Al Alba, Azahar i Meritxell y Jesús. Els encarregats de tancar la festa van ser els còmics Dani Luna i Jorge Santini. La celebració va estar acompanyada d’una morrada per a tots els assistents, que van omplir el Centre Cultural.

El president de la Casa de Andalucía, Juan Antonio Illescas, ha explicat que, després d’aquest acte, l’entitat celebrarà el seu quarantè aniversari amb un sopar que tindrà lloc el 23 d’abril al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies