Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia perd contra el Joventut Elx (1-4)

Un dels rtirs a porta del CD la Concòrdia durant la 1a part
Un dels atacs del CD la Concòrdia.

El Club Deportivo la Concòrdia ha perdut aquesta tarda per un clar 1 a 4 davant del Joventut Elx. El conjunt de la nostra localitat no ha sabut encarar un partit que ha dominat durant els primers quinze minuts.

A la primera part, l’equip entrenat per Tati Torres ha tingut la possessió de la pilota i ha tirat a porta en diverses ocasions, però la portera rival ha fet un bon paper i no ha deixat pujar cap gol al marcador. Tot i el domini local, el primer gol del partit l’ha fet el Joventut Elx. A poc més de tres minuts per arribar al descans, una jugada de córner i una errada de les llagostenques ha provocat el 0 a 1.

A la segona part, el joc ha estat més igualat. Un gol de Sandra, l’únic llagostenc, arribava quan es portaven jugats poc més de vuit minuts de la segona part. La reacció visitant no s’ha fet esperar i, en poc més d’un minut, el Joventut Elx ha tornat a avançar-se al marcador. A partir d’aquell moment, la Concòrdia ha buscat el gol de l’empat, però les jugadores llagostenques no acabaven de trobar-se a la pista. Als darrers minuts del partit, l’equip de la nostra localitat ha jugat amb una portera-jugadora per pressionar més a l’atac. Una nova errada ha permès al rival fer el seu tercer gol quan faltaven poc més de dos minuts per al final i, pràcticament seguit, ha arribat el quart.

La propera jornada, la Concòrdia visitarà la pista del Vallirana, un equip de la zona mitjana de la classificació. El partit de la primera volta va acabar amb empat a zero gols.

Publicitat

Publicitat

Més notícies