Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb alumnes de l’Institut Marina

IMG_2752L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha participat aquest matí en una tertúlia amb els estudiants de primer de Batxillerat de l’Institut Marina. L’acte s’ha desenvolupat a la Sala Àgora d’aquest centre educatiu de la nostra localitat.

Durant la trobada, Sierra ha respost les preguntes que li han fet els joves estudiants sobre temes ben diversos. Les Escoles d’Iniciació Esportiva, la violència masclista, l’Espai Jove de la Festa Major i els excrements de gossos al carrer són alguns dels assumptes que s’han tractat. També s’ha demanat que s’il·lumini la rotonda que hi ha al costat del Pavelló Antonio García Robledo, un dels punts negres en quant a trànsit a la Llagosta.

L’alcalde ha recordat que va estudiar a l’Institut Marina i ha explicat alguns dels viatges i excursions que va fer amb els seus companys de classe.

Per tancar la tertúlia, Óscar Sierra ha convidat a tots els assistents a participar a l’acte de concentració en suport a Sergio Mármol que es farà demà a les 11 hores al Parc Popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies