Dijous, 18 abril 2024
15.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – Joventut Elx
L’equip de Tati Torres torna a la competició demà dissabte després de l’aturada que s’ha produït durant les darreres setmanes en la lliga. Les de la nostra localitat, que són terceres al grup II de la Segona Divisió amb 30 punts, rebran la visita del Joventut Elx, que és sisè amb 27 punts. El partit es disputarà al CEM El Turó a partir de les 16.30 hores.

Unión Llagostense – Porqueres
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense, que és el líder del grup B de la Primera Nacional Catalana amb 42 punts, jugarà demà a casa contra el segon classificaf, el Porqueres, que suma 38 punts. El Complex Esportiu Municipal El Turó acollirà aquest partit a les 19 hores. Abans de l’enfrontament, el Fútbol Sala Unión Llagostense retrà un homenatge a Sergio Mármol, el jove que es troba en coma des del novembre després de ser agredit a Malgrat de Mar. L’entitat lliurarà un ram de flors a la mare, que farà la sacada d’honor.

Unión Llagostense B descans

HANDBOL
Joventut Handbol la Llagosta – Fornells
Els de Xavi Canalejas jugaran diumenge al Pavelló Antonio García Robledo contra el Fornells. El partit començarà a les 12.30 hores. El Joventut Handbol és novè amb 14 punts i el Fornells, setè amb 17.

Sant Cugat C – Handbol Club Vallag
El Vallag, que és el líder del seu grup, jugarà aquest cap de setmana contra el tercer classificat, el Sant Cugat C.

Súria B – Joventut Handbol la Llagosta B
El sènior masculí B del Joventut Handbol, que és cinquè, es desplaça a la pista del sisè.

Llavaneres – Joventut Handbol la Llagosta femení
El sènior femení del Joventut Handbol jugarà aquest cap de setmana contra el tercer classificat.

FUTBOL
Club Esportiu La Llagosta – Escola de Futbol Base Sentmenat
El conjunt que entrena Humberto Velasco buscarà demà un triomf contra l’onzè classificat. El partit tindrà lloc a partir de les 19.15 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Viejas Glorias – Montflorit
El Viejas Glorias, que és cinquè amb 37 punts, rebrà demà a les 17 hores la visita del Montflorit, que és setzè amb 15 punts.

PATINATGE
El Club Patí la Llagosta participarà demà dissabte en el V Trofeu del Club Patí Matadepera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies