Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebrarà diumenge el Dia d’Andalusia

Foto: Facebook de la Casa de Andalucía
Foto: Facebook de la Casa de Andalucía.

La Casa de Andalucía de la Llagosta celebrarà diumenge, 28 de febrer, el Dia d’Andalusia. L’entitat ha preparat tot un seguit d’activitats per commemorar la diada de la comunitat andalusa en una jornada molt especial, ja que fa anys que no celebrava la festivitat el mateix Dia d’Andalusia i, a més, aquest any l’entitat fa 40 anys.

La celebració començarà a les 10.30 h amb la tradicional hissada de banderes a la porta de l’Ajuntament. Tot seguit, es farà una cercavila pels carrers de la Llagosta amenitzada per La Banda de los 60. El recorregut finalitzarà a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

A partir de les 11.30 h, hi ha programades diverses actuacions al Centre Cultural. A l’escenari pujaran el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta, les alumnes de sevillanes de la Casa de Andalucía i els quadres de ball de l’entitat, Al Alba, Azahar i Meritxell y Jesús. Els encarregats de tancar la festa seran els còmics Dani Luna i Jorge Santini.

Tots els assistents a la celebració del Dia d’Andalusia estan convidats a una morrada popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies