Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Aquest dissabte, se celebra al Parc Popular una concentració de suport a Sergio Mármol

.facebook_1456471348571El Parc Popular acollirà demà una concentració de suport a Sergio Mármol, el jove que des del mes de novembre es troba en coma després de ser apallissat a Malgrat de Mar. L’acte ha estat convocat pels familiars i amics de Sergio, que durant un temps va viure a la Llagosta.

La concentració tindrà lloc a les 11 hores davant del grafit que hi ha al Parc Popular dedicat a Sergio Mármol i realitzat per un amic seu. A l’acte, han estat convidats l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la resta d’edils de l’Ajuntament. La convocatòria és també per mostrar el rebuig per l’atac patit pel jove i demanar que es faci justícia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies