Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

La Biblioteca convoca el Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2016 amb cinc categories

La Biblioteca de la Llagosta ha convocat el Concurs de punts de llibre Sant Jordi 2016, que està adreçat a alumnes de Primària i d’ESO. El certamen tindrà  cinc categories, una més que en altres edicions. El termini màxim per presentar els punts de llibre serà el 19 de març a la Biblioteca. La butlleta de participació ja es pot recollir a la Biblioteca.

Per a l’edició de 2016, la Biblioteca ha decidit que la categoria d’ESO tingui dos premis. Si altres anys es donava un premi per als estudiants de l’Educació Secundària Obligatòria, enguany tindrà dos entre les categories de primer i segon d’ESO; i tercer i quart d’ESO. La resta de categories seran per als alumnes de primer i segon de Primària; tercer i quart de Primària, i cinquè i sisè de Primària.

Els punts de llibre es poden fer en paper normal o cartolina blanca, però sense volum. La temàtica és lliure i només es podrà entregar un punt per participant. El jurat estarà format per representants dels centres educatius, de l’Ajuntament de la Llagosta i de la Biblioteca. Els membres es reuniran el 30 de març per decidir els cinc punts de llibre guanyadors del concurs.

Tots els punts de llibre seran exposats a la Biblioteca, mentre que els guanyadors de cada categoria s’editaran per disposar d’ells a partir de la Diada de Sant Jordi. A més, els punts guanyadors es convertiran en els oficials de l’equipament llagostenc durant el 2016. Els autors guanyadors rebran un diploma i un petit lot de llibres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies