Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias empata un partit marcat pel joc violent del rival

El Viejas Glorias va empatar el cap de setmana passat a dos gols al camp de l’Atlètic Polinyà. Els llagostencs es van haver d’enfrontar a un conjunt que va practicar un joc molt violent. No obstant això, els de la Llagosta van estar a punt de sumar els tres punts, però van fallar un penal en el tram final del partit.

Al descans, el resultat era d’empat a zero. A la segona part, el Viejas Glorias es va avançar en dues ocasions, però els locals van aconseguir empatar. Després, Muñoz va fallar el penal i els llagostencs es van haver de conformar amb un punt. Bibi i Busi van marcar els gols del conjunt de la nostra localitat.

El Viejas Glorias és cinquè amb 37 punts, a vuit del líder, la Planada. Dissabte, a partir de les 17 hores, rebrà la visita del Montflorit, que és setzè amb 15 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies