Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El sènior masculí A del Joventut Handbol cau a Barberà (23-22)

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va perdre la jornada passada per 23 a 22 a Barberà. El partit va ser molt igualat, però els de Xavi Canalejas van fallar massa en atac. El Joventut Handbol és novè amb 14 punts. Diumenge, a les 12.30 hores, s’enfrontarà al Fornells al Pavelló Antonio García Robledo. El Fornells és setè amb 17 punts.

D’altra banda, el sènior masculí B va aconseguir el cap de setmana una victòria molt important en les seves aspiracions de lluitar per l’ascens. Els locals es van imposar per 34 a 31 al Parets B, que és el segon classificat. Els llagostencs són cinquens amb 23 punts i ara jugaran a la pista del Súria B, que és sisè amb 20 punts i un partit menys.

Per la seva part, el sènior femení va sumar la jornada passada la tercera victòria de la temporada en guanyar per 21 a 15 el Martorell. Les llagostenques són antepenúltimes amb 7 punts. El proper cap de setmana es desplaçaran al terreny de joc del Llavaneres, que és tercer amb 29 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies