Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El conjunt amateur del CE la Llagosta cau a Ripollet en un partit dolent

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge per 1 a 0 al camp del Can Mas Ripollet. Els d’Humberto Velasco van fer el pitjor partit de la temporada contra un rival directe en la lluita per pujar de categoria.

El Can Mas Ripollet tampoc no va jugar bé, però va aprofitar només començar la segona part una de les ocasions de gol que va tenir per marcar i sumar els tres punts. Pràcticament al final, va ser expulsat amb vermella directa el llagostenc Nacho.

La Llagosta ocupa ara la quarta posició amb 36 punts. La Lourdes és el líder amb 47 punts, seguida del Llano de Sabadell B i del Can Mas Ripollet, amb 38. Dissabte, a les 19.15 hores, els llagostencs rebran la visita de l’Escola de Futbol Base Sentmenat, que és onzè amb 16 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies