Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions per a l’Espai de debat educatiu del 14 de març

L’Espai de debat educatiu, que impulsa l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació, es reunirà aquest curs en quatre ocasions: el 14 de març, l’11 d’abril, el 9 de maig i el 13 de juny. En principi, les trobades tindran lloc a Can Pelegrí a partir de les 17 h, però, segons la demanda, es podrien celebrar a les 19 h. L’Espai de debat educatiu està adreçat a professorat, entitats i professionals relacionats amb infants i joves, ciutadania amb inquietuds sobre l’educació i famílies amb fills fins a 18 anys.

Les persones interessades a assistir a les sessions s’han d’inscriure al web de l’Ajuntament (www.llagosta.cat). Les trobades serveixen per reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies