Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense goleja el Cadaqués (1-6) i manté el lideratge

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense continua líder després de guanyar aquest cap de setmana el Cadaqués per un clar 1 a 6. Els de la nostra localitat no van tenir problemes per desfer-se del penúltim classificat.

Els llagostencs van marxar al descans amb un favorable 0 a 3. Els gols llagostencs del partit els van fer Marc Fàbregas, José Manuel Muñoz, David Soria i David Martín, que en va fer tres.

Després d’aquesta jornada, els de José Manuel Poyato continuen liderant el grup B de la Primera Nacional Catalana amb 42 punts. El segon és el Porqueres, que en té 38. Tots dos equips s’enfrontaran dissabte al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Per la seva part, el segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va vèncer per la mínima (2-3) el Futsal Santa Susanna. Els de la nostra localitat són segons, amb 34 punts, els mateixos que té el tercer classificat, l’Olímpic Argentona B, que ha perdut el lideratge a favor del Sant Cebrià de Vallalta, que té 35 punts. El proper cap de setmana, els llagostencs tindran jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies