Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta millora el sistema d’emissions per internet

Ràdio la Llagosta ha culminat aquesta setmana el procés de millora del sistema d’emissions per internet (streaming) que va iniciar a mitjans de gener. Aquest procés ha permès incrementar la qualitat de l’àudio que ofereix als seus oients des del web www.radiolallagosta.cat.

El senyal de Ràdio la Llagosta per internet s’emet ara en estèreo amb una compressió d’àudio de 160 kbps. Abans s’emetia en mono i amb una compressió de 32 kbps. Un altre avantatge del nou sistema és que permet connectar amb la Ràdio amb qualsevol dispositiu, inclosa la compatibilidad el sistema IOS d’Apple que abans no era possible.

Aquestes millores facilitaran la sintonització de Ràdio La Llagosta sense interferències des de qualsevol lloc i simplement utilitzant un equip connectat a Internet, ja sigui un ordinador, una tablet o un telèfon mòbil.

Al web de Ràdio La Llagosta també s’ofereix informació actualitzada de la programació, notícies i enllaços podcats per poder escoltar o descarregar els programes ja emesos a manera de ràdio a la carta. També es poden sentir en qualsevol moment les diferents edicions del programa informatiu Contrapunt, de l’esportiu La Jugada de Ràdio la Llagosta i les retransmissions íntegres d’esdeveniments especials com els plens que celebra l’Ajuntament de la Llagosta.

Escoltar Ràdio la Llagosta

Publicitat

Publicitat

Més notícies