Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El Cicle de passejades per a la gent gran arriba avui a la Llagosta

Passejada gent gran 2016 (29)Un total de 175 persones prenen part avui a l’excursió per la Llagosta i els seus voltants en el marc del Cicle de passejades per a la gent gran, que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. Els participants han sortit del Centre Cultural cap a l’Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, a Sant Fost de Campsentelles.

Entre els excursionistes, hi ha veïns de Torelló, Manresa, Cerdanyola del Vallès i la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, els ha acompanyat. L’excursió finalitzarà amb un dinar al Centre Cultural.

La propera passejada se celebrarà el 7 d’abril a Cerdanyola del Vallès. L’excursió del mes de març a Torelló ha estat suspesa, ja que aquesta població acollirà la cloenda del Cicle, que tindrà lloc al maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies