El Cicle de passejades per a la gent gran arriba avui a la Llagosta

0
25

Passejada gent gran 2016 (29)Un total de 175 persones prenen part avui a l’excursió per la Llagosta i els seus voltants en el marc del Cicle de passejades per a la gent gran, que organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diversos ajuntaments, entre ells el de la Llagosta. Els participants han sortit del Centre Cultural cap a l’Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes, a Sant Fost de Campsentelles.

Entre els excursionistes, hi ha veïns de Torelló, Manresa, Cerdanyola del Vallès i la Llagosta. L’alcalde, Óscar Sierra, els ha acompanyat. L’excursió finalitzarà amb un dinar al Centre Cultural.

La propera passejada se celebrarà el 7 d’abril a Cerdanyola del Vallès. L’excursió del mes de març a Torelló ha estat suspesa, ja que aquesta població acollirà la cloenda del Cicle, que tindrà lloc al maig.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí