El secretari general de la UGT a Catalunya ha visitat avui els treballadors de l’Ajuntament

0
115
Àlvarez(segon per la dreta) parlant amb treballadores municipals
Àlvarez (segon per la dreta) parlant amb treballadores municipals.

El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de la Llagosta. Àlvarez ha respost així a la invitació que li va fer fa uns mesos la secció sindical de la UGT al Consistori llagostenc.

El màxim responsable del sindicat a Catalunya ha passat per les diferents dependències municipals i ha parlat amb el personal municipal sobre la seva situació laboral, l’actual situació política i els canvis necessaris per millorar el servei que es presta a la ciutadania. El dirigent sindicalista considera que “el personal de l’administració local està en una situació especiament complicada”, causada entre altres qüestions per “la no reposició de places, sobretot a ajuntaments, on la plantilla està força ajustada”. Àlvarez considera que cal renovar les plantilles i parlar de la recuperació del poder adquisitiu.

Àlvarez ha estat acompanyat, entre d’altres, pel secretari general de la UGT al Vallès Oriental-Maresme, Òscar Riu; el secretari general de la Federació de Serveis Públics al Vallès Oriental-Maresme d’UGT, Juan Antonio Balmisa; i el president del comitè d’empresa i delegat de la UGT a l’Ajuntament de la Llagosta, Miquel Jiménez.

Àlvarez amb l'alcalde, O. Sierra, al fons.
Àlvarez amb l’alcalde, Óscar Sierra, al fons.

La visita també ha servit per reunir-se amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i alguns membres de l’equip de govern, com ara la regidora de Recursos Humans, Conchi Jiménez, o el regidor de Cultura, Mariano García. A la trobada, s’ha parlat de la situació de l’Ajuntament i de les dificultats que travessen empreses del nostre entorn.

Publicitat