Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El secretari general de la UGT a Catalunya ha visitat avui els treballadors de l’Ajuntament

Àlvarez(segon per la dreta) parlant amb treballadores municipals
Àlvarez (segon per la dreta) parlant amb treballadores municipals.

El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de la Llagosta. Àlvarez ha respost així a la invitació que li va fer fa uns mesos la secció sindical de la UGT al Consistori llagostenc.

El màxim responsable del sindicat a Catalunya ha passat per les diferents dependències municipals i ha parlat amb el personal municipal sobre la seva situació laboral, l’actual situació política i els canvis necessaris per millorar el servei que es presta a la ciutadania. El dirigent sindicalista considera que “el personal de l’administració local està en una situació especiament complicada”, causada entre altres qüestions per “la no reposició de places, sobretot a ajuntaments, on la plantilla està força ajustada”. Àlvarez considera que cal renovar les plantilles i parlar de la recuperació del poder adquisitiu.

Àlvarez ha estat acompanyat, entre d’altres, pel secretari general de la UGT al Vallès Oriental-Maresme, Òscar Riu; el secretari general de la Federació de Serveis Públics al Vallès Oriental-Maresme d’UGT, Juan Antonio Balmisa; i el president del comitè d’empresa i delegat de la UGT a l’Ajuntament de la Llagosta, Miquel Jiménez.

Àlvarez amb l'alcalde, O. Sierra, al fons.
Àlvarez amb l’alcalde, Óscar Sierra, al fons.

La visita també ha servit per reunir-se amb l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i alguns membres de l’equip de govern, com ara la regidora de Recursos Humans, Conchi Jiménez, o el regidor de Cultura, Mariano García. A la trobada, s’ha parlat de la situació de l’Ajuntament i de les dificultats que travessen empreses del nostre entorn.

Publicitat

Publicitat

Més notícies