Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Es restableix la línia de Rodalies R2 Nord amb retards en el servei

La circulació de trens de les línies de Rodalies s’ha restablert després de set hores interrompuda. D’aquesta manera, la línia R2 Nord, que té parada a la Llagosta, està en funcionament des de les 12 h. Tot i això, Rodalies encara acumula retards en el seu servei habitual, que en alguns casos poden superar els 30 minuts.

El servei de Rodalies s’ha posat en servei un cop s’ha apagat un incendi en una estació abandonada a tocar de l’Auditori de Barcelona, al carrer de Pamplona. El foc es va detectar sobre la una de la matinada i, després de set hores, els Bombers de Barcelona van poder sufocar l’incendi.

Encara es desconeixen les causes que han originat el foc. En cap moment s’han vist afectades ni s’han detectat anomalies a les instal.lacions gestionades per Adif. Per contribuir a l’extracció del fum acumulat i una vegada rebuda l’autorització dels Bombers per poder circular pels túnels, s’han fet recorreguts amb trens sense viatgers i s’ha comprovat el correcte funcionament de les instal·lacions. A més, s’han activat els sistemes de ventilació de l’estació de Barcelona-Sants i altres dispositius distribuïts al llarg dels túnels. Durant la incidència, els trens han iniciat o finalitzat el seu recorregut a les entrades de Barcelona i s’ha establert un pla alternatiu per carretera entre Sants i l’Aeroport.

Els usuaris poden consultar tota la informació a les pàgines web d’informació de Rodalies, Renfe i Adif (secció estat de la xarxa), i al telèfon 900 41 00 41.

Publicitat

Publicitat

Més notícies