Dimecres, 24 abril 2024
10.6 C
La Llagosta

Afectacions greus a la línia de Rodalies R2 Nord

La circulació de trens per la ciutat de Barcelona es troba interrompuda des de l’inici del servei a causa de la gran acumulació de fum que, per causes que encara es desconeixen, s’ha detectat al seu interior.

Aquesta interrupció afecta a la línia R2 Nord, que té parada a la Llagosta. Des del servei de Rodalies, es recomana als usuaris que viatgin en transports alternatius al tren.

Sobre la 1 h, tècnics d’Adif han informat de la presència d’una gran quantitat de fum i han sol·licitat la intervenció dels Bombers de Barcelona. Efectius d’aquest cos, acompanyats per tècnics d’Adif, han procedit a fer un recorregut pels túnels per tal de localitzar l’origen del fum. Hores d’ara, encara s’està realitzant aquesta inspecció.

Segons informa Adif, en cap moment, no s’han detectat anomalies en el funcionament de les instal·lacions ferroviàries gestionades per aquesta empresa estatal.
Arran d’aquesta incidència, Renfe ha limitat el seu servei finalitzant els serveis a les entrades de Barcelona. Pel que fa a la R2 Nord acaba el seu recorregut a Sant Andreu Comtal.

A Barcelona, la línia de metro L1 també està afectada per aquesta incidència. Els viatgers que han d’anar a l’aeroport tenen a la seva disposició un servei d’autobusos que surt des de l’estació de Sants.

Els usuaris poden consultar tota la informació a les pàgines web www.rodaliesdecatalunya.cat, renfe.mobi i www.adif.es (secció estat de la xarxa), i al telèfon 900 41 00 41.

Publicitat

Publicitat

Més notícies