Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense recupera el lideratge

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el primer lloc al grup B de la Primera Nacional Catalana. Els llagostencs van guanyar contra l’Inter Ca la Meritxell per 1 a 5 i es van aprofitar del partit ajornat del cap de setmana del fins ara líder, el Porqueres.

Els de José Manuel Poyato van ser superiors als de Lliçà de Vall i, al descans, van marxar amb un marcador favorable d’1 a 2. A la represa, els llagostencs van rubricar la victòria amb tres gols més. Els golejadors van ser José Muñoz, Isidro, David Soria i Juanan (2). La Unión Llagostense ocupa el primer lloc amb 36 punts; segon és el Tiana B amb 34; i tercer, el Porqueres, també amb 34 i un partit menys. Els llagostencs defensaran el lideratge dissabte contra l’Hostalriquenc, que ocupa el setè lloc amb 22 punts i que ve de guanyar el Granollers 6 a 4.

Per la seva part, el sènior B va guanyar a domicili el cap de setmana contra el líder, el Sant Cebrià de Vallalta, per 5 a 7. Els llagostencs ocupen el segon lloc amb 31 punts, els mateixos que el primer classificat del grup A de la Primera Territorial. Aquesta setmana, el segon equip descansa perquè havia de jugar contra l’Inter Sentmenat B, que s’ha retirat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies