Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

El 8 de febrer s’inicien les inscripcions als cursos de l’Oficina de Català

Dilluns, s’obre el termini d’inscripcions als cursos presencials de català per a adults de l’Oficina de Català de la Llagosta d’aquest segon quadrimestre. Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert. L’horari d’inscripció és de 10 a 13 h, tots els dies feiners, i de 16 a 19 h, de dilluns a dijous. Es podrà formalitzar la inscripció fins al dimarts 16 de febrer.

Per accedir a algun dels cursos, cal fer una prova de col·locació prèvia per determinar el nivell de l’alumne. Aquestes proves es duran a terme durant el període d’inscripcions, del 8 al 16 de febrer.

A més del cursos habituals, l’Oficina de Català ofereix aquest quadrimestre un grup de conversa per a aquelles persones que vulguin guanyar fluïdesa amb la llengua o que vulguin corregir errades i un nou grup d’ortografia. El grup de conversa es reunirà els dimecres i el d’ortografia, els dilluns. Els altres cursos que es podran fer la Llagosta són el Bàsic 1 i el Bàsic 2; l’Elemental 1, l’Intermedi 1 i el de Suficiència 3.

D’altra banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística també ofereix dues modalitats d’aprenentatge a distància a través del web parla.cat. Un és el de cursos amb tutoria i seguiment del professorat i l’altre lliure. Aquest darrer, gratuït, permet un aprenentatge autònom.

Publicitat

Publicitat

Més notícies