Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Cartes febrer 2016

Reflexions d’una experiència única. Campionat d’Espanya Almeria 2016

Una vegada arribats a casa, és el moment de fer balanç i, encara que, deportivament, la sisena plaça ens ha deixat un regust agredolç a tots els que hem format part de l’expedició del Joventut Handbol La Llagosta al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol celebrat recentment a Almeria, la valoració que podem fer és molt positiva per totes les experiències viscudes i tota la gent que hem conegut i amb la que hem compartit grans moments.
Tant a nivell personal com a nivell de club, hem après moltes coses que ens ajudaran, en el present immediat i en el futur, a créixer esportiva i personalment i faran, de tots els que formem part de la nostra entitat, esportistes més competitius, però, també, millors persones. I esperem poder-ho demostrar en altres events d’aquesta magnitud ben aviat.
Diuen que les derrotes que fan mal s’obliden tornant a competir al més aviat possible i, a poder ser, guanyant o tenint una bona actuació. I això és el que hem de fer a partir d’ara. Deixar enrere la tristor, penjar al vestidor el desencís del mal tràngol viscut i sortir de nou a la pista per competir i donar el màxim a cada moment. I que ningú en dubti perquè així ho farem. Els del JH La Llagosta som d’aquesta condició!!!
De moment, tenim un bon grapat d’equips que poden estar, a final de temporada, lluitant per títols o per ascensos. Però, per sobre de tots, destaca la possibilitat de què un d’aquests conjunts pugui estar lluitant pel Campionat de Catalunya de la seva categoria i disputar els sectors del Campionat d’Espanya de clubs, el que significaria una fita històrica per a una entitat com la nostra que, amb només cinc anys d’història, representaria al municipi de la Llagosta al més alt nivell de l’handbol estatal en una competició d’àmbit nacional. Una oportunitat única que no podem deixar perdre i que, de ben segur, ens hi deixarem la pell per assolir.
Volem acabar aquest escrit agraint-vos, a tots els que, a través de les xarxes socials o els mitjans de comunicació, ens heu seguit i ens heu anat animant en aquesta increïble aventura, el vostre suport i esperem poder-vos retornar totes aquestes mostres de gratitud i afecte amb l’assoliment de nous èxits esportius dels equips del nostre club i, si s’esdevé l’ocasió, amb noves participacions en campionats d’Espanya, de seleccions o de clubs, dels nostres esportistes i tècnics. Treball i esforç per part nostra no hi faltaran. Moltes gràcies i FORÇA JOVENTUT HANDBOL LA LLAGOSTA!!!! #JHLL #orgullagostenc

Joventut Handbol La Llagosta

Publicitat

Publicitat

Més notícies