Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El CE la Llagosta guanya la Sabadellenca B i puja al segon lloc

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va guanyar 1 a 3 la Sabadellenca B diumenge. El conjunt d’Humberto Velasco puja al segon lloc del grup 8 de la Quarta Catalana amb 33 punts i s’aprofita de la jornada de descans del Llano de Sabadell B, que ara ocupa el tercer lloc amb 32 punts.

Els llagostencs van ser superiors contra un rival directe per les places d’ascens. La primera part va acabar amb un contundent 0 a 2 amb gols d’Ignacio Morales i Javier Virgili. A la represa, els locals van escurçar la diferència, però Virgili va fer el seu segon gol al minut 51, que sentenciava el compromís.

La victòria permet als llagostencs pujar al segon lloc i també escurçar la diferència respecte al líder, la Lourdes, perquè l’equip molletà va empatar contra el Polinyà Atlètic. La distància entre primer i segon ara és de 8 punts. Aquest cap de setmana, hi ha jornada de descans i la propera jornada els llagostencs rebran el Cerdanyola del Vallès B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies