Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias goleja el cuer, la Romànica, (8-0)

El Club Deportivo Viejas Glorias va golejar dissabte el cuer de la Divisió d’Honor de veterans, la Romànica. Els llagostencs van guanyar 8 a 0 en un partit plàcid.

Els visitants es van presentar amb només deu jugadors i no van poder fer canvis durant els 90 minuts del partit. Pel que al conjunt veterà llagostenc, només tenia un recanvi a la banqueta per les nombroses lesions que pateix, però va aprofitar-se de la seva superioritat numèrica. A la primera part, ja guanyava 3 a 0 i, a la segona, va marcar cinc gols més. Els golejadors del Viejas Glorias van ser Miguel Muñoz (3), Óscar, Busi, Bibi, Sebas i José.

El conjunt llagostenc ocupa el cinquè lloc amb 33 punts i està a 8 del primer classificat, el Raudo y Veloz. Aquest cap de setmana descansa i després tancarà la primera volta amb la visita al Sabadell Nord, que ocupa l’onzè lloc amb 20 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies