El CD Viejas Glorias goleja el cuer, la Romànica, (8-0)

0
28

El Club Deportivo Viejas Glorias va golejar dissabte el cuer de la Divisió d’Honor de veterans, la Romànica. Els llagostencs van guanyar 8 a 0 en un partit plàcid.

Els visitants es van presentar amb només deu jugadors i no van poder fer canvis durant els 90 minuts del partit. Pel que al conjunt veterà llagostenc, només tenia un recanvi a la banqueta per les nombroses lesions que pateix, però va aprofitar-se de la seva superioritat numèrica. A la primera part, ja guanyava 3 a 0 i, a la segona, va marcar cinc gols més. Els golejadors del Viejas Glorias van ser Miguel Muñoz (3), Óscar, Busi, Bibi, Sebas i José.

El conjunt llagostenc ocupa el cinquè lloc amb 33 punts i està a 8 del primer classificat, el Raudo y Veloz. Aquest cap de setmana descansa i després tancarà la primera volta amb la visita al Sabadell Nord, que ocupa l’onzè lloc amb 20 punts.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí