Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La propera sortida del Cicle de passejades per a la gent gran serà per la Llagosta

Passejada per la Llagosta de l'edició anterior
Passejada per la Llagosta de l’edició anterior

La propera excursió del Cicle de passejades per a la gent gran es farà pels voltants de la nostra localitat. La sortida tindrà lloc el 17 de febrer. Les inscripcions es poden fer fins al dia 12 al Casal d’Avis.

El participants es concentraran a les 9.30 h a la porta del Centre Cultural. La sortida es farà a les 10 h. L’arribada serà una mica abans de les 13 h per dinar al mateix Centre Cultural. Els participants han de portar dos àpats, l’esmorzar i el dinar, i aigua. També cal portar roba còmoda, calçat apropiat per caminar i bastó d’excursionista.

Després d’aquesta sortida, la propera programada serà el 7 d’abril a Cerdanyola del Vallès. L’excursió del Cicle de passejades per a la gent gran del mes de març a Torelló ha estat suspesa, ja que aquesta població acollirà la cloenda del Cicle, que tindrà lloc al maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies