Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta suma un empat de mèrit contra el Banyoles B

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va empatar diumenge contra el Banyoles B a 23 gols. Els llagostencs sumen un punt important per intentar seguir lluny de la zona baixa del grup B de la Segona Catalana.

El conjunt que dirigeix Xavier Canalejas va ser superior durant gran part del partit i va manar al marcador.  A l’equador de la represa, el Banyoles B, que es troba a la part alta de la classificació, va capgirar el resultat. A pocs segons del final, el Joventut Handbol va empatar. El conjunt llagostenc ocupa el novè lloc amb 11 punts i està a set de la zona de promoció d’ascens. El proper partit dels llagostencs serà dissabte a la pista del Sant Martí Adrianenc C, que és antepenúltim amb 9 punts.

El segon equip masculí del Joventut Handbol va perdre el cap de setmana contra l’Handbol Sant Cugat C per 34 a 28. Els llagostencs segueixen al sisè lloc de la Tercera Catalana, al grup A, amb 17 punts. El proper partit serà contra el Gavà C diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 h.

Per la seva part, el sènior femení va perdre 31 a 4 a la pista del Cooperativa Sant Boi. Les llagostenques són penúltimes de la Primera Catalana, al grup C, i diumenge reben l’últim classificat, el Sant Llorenç-Sant Feliu de Llobregat, al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 17.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies