Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Grup de Ball de Gitanes inicia la temporada de ballades visitant Montmeló

2015-05-17 Trobada GitanesEl Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta començarà la temporada diumenge a la Ballada de Montmeló. Enguany, els balladors i balladores de la colla prendran part en sis trobades, inclosa la de la nostra localitat, i tenen previst un mínim de tres actuacions més a diferents esdeveniments.

La Ballada de Gitanes de la Llagosta, que enguany arribarà a la seva quarantena edició, se celebrarà el 24 d’abril. A la trobada estan convidades les colles de Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà, Castellar del Vallès i Cerdanyola del Vallès.

Abans d’aquesta festa, el Grup de Ball de Gitanes de la nostra localitat anirà a Castellar del Vallès, el 19 de març, i a Mollet del Vallès, el 10 d’abril. Després, participarà a la ballada d’Antics dansaires de Cerdanyola, el 8 de maig, i a la Trobada de colles que tancarà la temporada a Montserrat el 29 de maig.

La colla de la Llagosta actuarà aquest any a la festa que organitza la Casa de Andalucía el 28 de febrer, amb motiu del Dia d’Andalusia; a la Festa en Honor a Santiago Apòstol de l’Agrupación Cultural Galega Alborada, al mes de juny; i a l’Homenatge a Catalunya que organitza el mateix Grup de Ball de Gitanes durant la Diada. A aquestes actuacions es poden sumar altres que vagin sortint al llarg de l’any.

El Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta assaja cada divendres a partir de les set de la tarda al gimnàs de l’Escola Safa. Enguany, només hi haurà una colla, ja que, segons ha explicat el president honorífic de l’entitat, Josep Martín, algunes “noies de les petites han plegat” per fer altres activitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies