Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament fa pública l’agenda de l’alcalde al web municipal

La ciutadania de la Llagosta ja pot consultar al web municipal (www.llagosta.cat) l’agenda pública de l’alcalde, Óscar Sierra. D’aquesta manera, el Consistori vol donar una major transparència a l’activitat del primer edil. La mesura és un dels requisits que es contemplen a la Llei de Transparència.

A l’agenda de l’alcalde es poden consultar dades referents a l’organització interna; la vessant institucional i de representació als actes públics; o el temps dedicat a atendre a la ciutadania. Per al primer edil, Óscar Sierra, a més de complir amb la Llei de Transparència, aquesta és una eina que pot ser “un lloc de trobada”, ja que la gent pot saber on es troba l’alcalde i adreçar-se a ell directament en “qualsevol lloc públic, ja que sóc un alcalde proper que no s’amaga”.

Sierra publica les reunions de treball que manté amb les diferents regidories, les comissions informatives, les sessions de les juntes de govern i els plens, entre d’altres. A l’agenda també es poden veure els actes institucionals i públics als quals assisteix l’alcalde, des del Consell d’Alcaldes fins als actes organitzats per entitats de la nostra localitat. L’altra qüestió de pes a l’agenda és el temps reservat a rebre a la ciutadania i atendre les entitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies