Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El perruquer Antonio Rodríguez, segon a l’American Barber Battle

Foto: Facebook American Barber Supply EU
Foto: Facebook American Barber Supply EU

El perruquer de la Llagosta Antonio Rodríguez, el Barber del Vallès, s’ha classificat en segon lloc a la categoria Sólo tijeras del primer American Barber Battle de Barcelona. L’esdeveniment es va celebrar diumenge al barri barceloní del Poble Nou.

La competició, una batalla de barbers, va aplegar perruquers de tota Espanya que van competir en diferents categories. Aquesta era la primera vegada que Barcelona acollia una American Barber Battle, un concurs que ja fa temps s’organitza als Estats Units amb molt d’èxit.

Antonio Rodríguez està preparant ara la seva participació a la Fira Professional d’imatge personal, bellesa i qualitat de vida, un esdeveniment que se celebrarà al Fòrum de Barcelona del 13 al 15 de febrer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies