Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El CE la Llagosta goleja l’Atlètic Lliçà d’Amunt (4-0)

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va golejar (4-0) dissabte l’Atlètic Lliçà d’Amunt. Els llagostencs segueixen al tercer lloc del grup 8 de la Quarta Catalana, ara amb 30 punts, i escurcen la distància amb el líder, la Lourdes, que va empatar contra el Santa Maria de Montcada i té 40 punts. Al segon lloc, hi ha el Llano Sabadell B amb 32 punts.

L’equip d’Humberto Velasco començava la segona volta del campionat amb dubtes després de sumar als darrers dos partits una derrota contra el Santa Maria de Montcada i un empat amb l’Atlètic Polinyà. Els llagostencs van recuperar la seva millor versió i el domini local va ser evident durant els 90 minuts de joc. Al descans, la Llagosta ja guanyava 2 a 0 i a la represa van marcar dos més. Els golejadors del partit van ser Mingo Romero, Javier Virgili, Ignacio Morales i Xavier Cifuentes.

El proper partit dels llagostencs serà diumenge al camp de la Sabadellenca B, que ocupa el quart lloc amb 29 punts i encadena tres victòries seguides. Al partit de la primera volta, els d’Humberto Velasco van guanyar amb un únic gol de Miquel Marfà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies