El Viejas Glorias trenca la ratxa de victòries contra el Poblenou

0
82

El Club Deportivo Viejas Glorias va trencar la dinàmica de quatre victòries seguides després de perdre contra el Poblenou per 4 a 2 el cap de setmana. Els llagostencs ocupen el sisè lloc amb 30 punts i la diferència amb el líder de la Divisió d’Honor, el Raudo y Veloz, s’amplia fins als 11 punts.

El Viejas Glorias va arribar al descans amb empat sense gols. A la represa, l’equip local es va avançar, però Bibi, de penal, va posar l’empat. A partir d’aquí, el Poblenou va agafar el domini del joc i va marcar tres gols consecutius. A les acaballes del partit, Paco va marcar el 4 a 2 definitiu.

El pròxim partit dels llagostencs serà contra el cuer, la Romànica, dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat