Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Viejas Glorias trenca la ratxa de victòries contra el Poblenou

El Club Deportivo Viejas Glorias va trencar la dinàmica de quatre victòries seguides després de perdre contra el Poblenou per 4 a 2 el cap de setmana. Els llagostencs ocupen el sisè lloc amb 30 punts i la diferència amb el líder de la Divisió d’Honor, el Raudo y Veloz, s’amplia fins als 11 punts.

El Viejas Glorias va arribar al descans amb empat sense gols. A la represa, l’equip local es va avançar, però Bibi, de penal, va posar l’empat. A partir d’aquí, el Poblenou va agafar el domini del joc i va marcar tres gols consecutius. A les acaballes del partit, Paco va marcar el 4 a 2 definitiu.

El pròxim partit dels llagostencs serà contra el cuer, la Romànica, dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies