Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha començat a repintar alguns passos de vianants

repintat passos vianants (2)L’Ajuntament de la Llagosta està procedint al repintat d’alguns passos de vianants. Concretament, durant aquests dies s’està actuant a la cruïlla dels carrers de l’Estació, de Caldes, de Vic i l’avinguda del Primer de Maig.

Part d’aquesta actuació, l’està portant a terme l’empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida d’escombraries, SERSA, que aprofita l’ocasió per provar nous sistemes de pintat. Alguns dels passos de vianants d’aquesta zona van quedar malmesos després de les obres de canalització que va fer l’empresa Fecsa-Endesa.

El Consistori també té previst repintar el pas que hi ha davant de l’ambulatori, el que travessa el carrer de Caldes a l’alçada de la plaça de l’Alcalde Francisco Javier Serrano, i, properament, alguns del passeig de Joan Miró i d’altres zones de la població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies