Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Espanya guanya Hongria i demà es jugarà passar a semifinals

Espanya ha guanyat aquesta tarda Hongria 31 a 29 al segon partit de la segona fase de grups del Campionat d’Europa. El combinat espanyol, amb el llagostenc Antonio García Robledo, s’ha imposat en un partit ajustat fins al final.

Espanya ha patit més de l’esperat contra una selecció d’Hongria que no ha aconseguit sumar cap punt en la segona fase de grups. Durant la primera meitat, el combinat espanyol ha anat a remolc al marcador, però ha arribat al descans amb un empat a 15 gols. A la represa, Espanya ha millorat i ha acabat imposant-se al tram final amb un avantatge de dos gols. El llagostenc Antonio García Robledo ha estat un dels jugadors destacats amb 4 gols i 2 assistències. El de la nostra localitat ha jugat un total de 39 minuts i 24 segons.

Després de les dues jornades de la segona fase disputades, la selecció espanyola suma 6 punts i manté les opcions de classificar-se per a semifinals. Demà, que serà la tercera i última jornada de la segona fase, es decidiran els dos equips que passaran a semifinals. Espanya jugarà a les 20.30 h contra Rússia, que ja no té opcions de classificar-se; mentre que Alemanya i Dinamarca, les altres dues seleccions que opten a semifinals, jugaran a les 18.15 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies