Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El sènior A del Joventut Handbol es retroba amb la victòria contra les Franqueses

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va retrobar-se dissabte amb la victòria a la pista de les Franqueses. Els llagostencs van guanyar per un clar 17 a 25 en el primer partit de la segona volta.

El conjunt de Xavi Canalejas va ser molt superior al seu riva. Els llagostencs només van encaixar cinc gols durant la segona part.

Amb la victòria, el Joventut Handbol la Llagosta es manté en la desena posició però ara suma 10 punts, empatat amb el novè, el Gavà B. El proper partit del sènior masculí A tindrà lloc contra el Banyoles B, que ocupa el quart lloc de la classificació amb 20 punts. Al partit de la primera volta, els de la nostra localitat van perdre a domicili per 24 a 19. L’enfrontament tindrà lloc diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 13.15 h.

Per la seva part, el sènior femení, al grup C de la Primera Catalana, va perdre dissabte contra el Cardedeu B per 13 a 22. Les llagostenques, que ocupen el penúltim lloc amb 3 punts, visiten aquest cap de setmana la pista de l’Handbol Cooperativa Sant Boi, que és cinquè amb 21 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies