Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Espanya inicia la segona fase de l’Europeu perdent contra Dinamarca (23-27)

La selecció espanyola d’handbol no ha començat amb bon peu la segona fase del Campionat d’Europa de Polònia. Espanya va perdre ahir davant de Dinamarca per 23 a 27.

El conjunt entrenat per Manolo Cadenas va dominar de ple la primera part. Al descans el resultat era de 14 a 11 a favor de l’equip espanyol. L’equip del llagostenc Antonio García Robledo va fer una molt bona feina en defensa.

A la segona part, les coses van canviar. Dinamarca va generar més oportunitats de gol i al minut 45 aconseguia empatar a 18. Dos minuts més tard, els danesos es posaven per primera vegada per sobre al marcador, un domini que ja no va deixar fins al final del partit. García Robledo va jugar prop de 22 minuts i va marcar un gol.

La selecció espanyola té avui jornada de descans i demà, a les 18.15 hores, s’enfrontarà a Hongria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies