Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

L’Associació de Comerciants aprova la incorporació de tres noves vocals

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta ha aprovat aquesta tarda per unanimitat en la seva assemblea anual augmentar la junta directiva. En els darrers mesos, l’entitat havia incorporat tres  vocals, Lorena Arias, Clara Alfaro i Carmen Hurtado; i havia fet canvis dins de l’equip directiu. La reunió ha tingut a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

La directiva de l’ACIS, presidida des d’abril de 2014 per Jaime Carretero, està formada pel vicepresident, Daniel Julián, que assumeix les funcions de tresorer, fins ara en mans d’Alfredo Liscioch, que passa a ser vocal; la secretària continua sent Luisa Torres; i com a vocals es mantenen Mercedes Rodríguez i Miriam Barroso, i s’incorporen Arias, Alfaro i Hurtado.

Amb el nou equip de treball, l’ACIS confia a millorar la seva comunicació mitjançant les xarxes socials i diversificar més les tasques de cadascun dels membres de la junta. A banda d’això, l’assemblea també ha valorat positivament el 2015 i ha tancat l’estat de comptes de l’any passat en positiu, tot i les dificultats econòmiques.

L’entitat s’ha posat com a objectiu per a aquest any potenciar la campanya de captació de socis i, sobretot, cercar noves fonts d’ingressos per seguir promocionant el comerç local de la Llagosta amb noves accions o serveis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies