Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Dissabte tindrà lloc Mà Oberta, una jornada solidària amb Càritas Parroquial de la Llagosta

La Parròquia de Sant Josep de la Llagosta organitzarà dissabte una nova edició de la jornada solidària Mà Oberta. Aquesta iniciativa té com a principal objectiu recaptar fons i aliments per a Càritas Parroquial.

La jornada consistirà en l’organització de jocs infantils, una botifarrada popular i una recollida d’aliments. Les activitats es faran a la porta de l’església i a la plaça d’Antoni Baqué i començaran a les 11 h. La intenció dels organitzadors és, a més de la vessant solidària, “passar una jornada festiva i donar a conèixer l’activitat de la Parròquia”, segons ha explicat el rector, Javier Marquínez.

Ja fa prop de 20 anys que s’organitza aquesta activitat. Fins fa poc, la jornada consistia en la recollida de material reciclable, com ampolles de vidre, ferralla o cartrons, però la crisi, que ha provocat la davallada dels preus d’aquests materials, ha fet que la Parròquia hagi donat un aire nou a la jornada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies