Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Un gol i cinc assistències d’Antonio García en l’empat d’Espanya contra Eslovènia

La selecció espanyola d’handbol ha empatat a 24 gols contra Eslovènia en el segon partit de la primera fase de grups del Campionat d’Europa. El llagostenc Antonio García Robledo ha marcat 1 gol i ha donat 5 assistències.

Espanya ha anat a remolc d’Eslovènia i s’ha hagut de treballar l’empat final. Al descans, el marcador era de 13 a 10 per a Eslovènia, però a la represa la selecció espanyola ha estat millor. Antonio García, que ha jugat uns 30 minuts, ha comptat amb els seus millors minuts a la segona part amb el gol que posava Espanya per davant (18-19). Eslovènia ha capgirat el marcador i la selecció ha hagut d’esforçar-se per aconseguir l’empat.

Amb l’empat, Espanya lidera el grup C amb 3 punts al grup C, ja que dissabte va guanyar a Alemanya, i jugarà el darrer partit de la primera fase dimecres contra Suècia. Els tres primers del grup passen a la següent fase i jugaran una lligueta contra els tres primers classificats del grup D. Suècia i Alemanya sumen dos punts i Eslovènia, un. Espanya ja està classificada per a la segona fase.

Publicitat

Publicitat

Més notícies