Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Marina Millán, satisfeta amb la medalla de plata al Campionat d’Espanya

Marina Millán amb el seu germà, Josep Millán, al CEM El Turó.
Marina Millán, amb el seu germà, Josep Millán, al CEM El Turó.

La llagostenca Marina Millán va penjar-se divendres la segona medalla en un Campionat d’Espanya d’handbol. Fa dos any,s va ser un or a Astúries en categoria infantil i fa una setmana a Almeria, una plata, en cadet. Millán, que juga de portera, s’ha mostrat molt satisfeta amb la plata assolida amb la selecció catalana, tot i perdre la final contra Madrid (26-29).

La jugadora va ser una peça important sota els pals. La selecció catalana cadet va guanyar tots els partits fins arribar a la final. “Nosaltres vam arribar amb alguna baixa important a la final. Vam lluitar molt i crec que vam fer un bon equip. Potser podríem haver donat una mica més a la final, però vam acabar molt contentes i satisfetes”, valora la llagostenca, que va destacar la victòria de semifinals contra Andalusia. L’esportista de la nostra localitat va estar acompanyada pel seu germà, Josep Millán, de 21 anys, que és àrbitre i que va xiular al Campionat d’Espanya partits de les categories infantil, cadet i juvenil. Josep Millán és àrbitre de la Primera Estatal masculina i de la Divisió d’Honor Plata femenina.

Marina Millán és jugadora del BM Granollers i està becada a la Residència Joaquim Blume, a Esplugues de Llobregat. “És el segon any que porto a la residència i és un no parar. Arriben les vacances de Nadal, els campionats i ara la lliga. Estic molt contenta de cada pas que dono i és un orgull estar al BM Granollers”, va dir.

Aurea Pino, a l'esquerra, i Carla Canalejas, a la dreta, a l'estudi de Ràdio la Llagosta.
Aurea Pino, a l’esquerra, i Carla Canalejas, a la dreta, a l’estudi de Ràdio la Llagosta.

El Campionat d’Espanya d’handbol a Almeria va comptar amb dues llagostenques més, que juguen al Joventut Handbol la Llagosta: la portera Aurea Pino i la primera línia Carla Canalejas. Totes dues van competir també a un gran nivell, però el conjunt infantil català va perdre als quarts de final contra Euskadi i va acabar al sisè lloc després d’encaixar una segona derrota contra Madrid. Canalejas es va fer mal al partit contra el País Basc i no va poder jugar al seu millor estat físic. “Estic molt contenta, perquè he viscut un Campionat d’Espanya que no havia jugat mai i espero poder repetir. A més, vaig veure nous conceptes de joc en altres jugadores, que potser aplicaré”, va explicar Canalejas. Pino, veïna de Martorell, es va mostrar molt satisfeta de l’experiència, perquè “hem fet moltes amistats amb Catalunya i d’altres seleccions; i també de prendre part en un estatal, que no sabem si el tornarem a viure”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies