Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

José Ramos, nou entrenador del segon equip del FS Unión Llagostense

El segon equip del Fútbol Sala Unión Llagostense té nou entrenador des d’aquesta setmana. José Ramos, de 27 anys i veí de Santa Perpètua de Mogoda, és el nou tècnic del filial llagostenc, que juga al grup A de la Primera Territorial. Ramos arriba després de la marxa d’Alberto Gil a finals de 2015 per motius personals.

Ramos s’ha compromès amb l’equip llagostenc fins a final de temporada amb l’objectiu de lluitar per les primeres posicions del campionat. El principal handicap del nou tècnic és que serà la primera vegada que entrena un equip de futbol sala, ja que anteriorment havia estat tècnic de futbol. La temporada passada va ser ajudant del cos tècnic del juvenil del CD Montcada. Altres temporades havia dirigit el cadet del Sant Cugat i, durant cinc anys, va estar vinculat a la base de l’Escola de Futbol Montcada.

El nou tècnic del filial llagostenc ja ha dirigit durant aquesta setmana els primers entrenaments i espera sumar la seva primera victòria dissabte a la pista del Racing Llavaneres, que ocupa el vuitè lloc amb 13 punts. La Unión Llagostense B és el tercer classificat amb 19 punts, empatat amb el segon, el Sant Cebrià de Vallalta, i a 3 punts del líder, l’Escola Pia Santa Anna de Mataró.

Publicitat

Publicitat

Més notícies