Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Colla Gegantera farà aquest any vuit sortides fora de la Llagosta

colla geganteraLa Colla Gegantera de la Llagosta ha fet públic el calendari de sortides i activitats d’aquest any 2016. A més dels actes que s’organitzaran a la nostra localitat, els gegants tenen previst assistir a vuit trobades fora del nostre municipi.

Del calendari geganter destaca la setena Trobada Gegantera de la Llagosta, que es farà el 13 de març. A la trobada participaran les colles de Botafocs del Grau de Castelló, Fraga, Canovelles, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sant Vicenç de Montalt, Calafell, el Clot de Barcelona, Sant Andreu de Llavaneres, carrer Princesa Nogués-Rodés de Barcelona i la Llagosta.

El 16 d’abril, se celebrarà la segona Cursa de Gegants. En aquesta ocasió portaran els seus gegants, gegantons i capgrossos les colles de Canovelles, Lliçà d’Amunt i la Llagosta

Del calendari també destaquen la Cercavila de Festa Major de la Llagosta, el 9 de setembre, i la 22a Trobada Gegantera del Vallès, que se celebrarà el 22 de maig a Sabadell.

El Josepet, la Blanqueta i la Torradeta, acompanyats del gegantó Llago, viatjaran aquest any a Sant Vicenç de Montalt, Calafell, Sant Cugat del Vallès, Canovelles, Llinars del Vallès, al barri barceloní del Clot, Sant Andreu de Llavaneres i Fraga. Aquesta darrera serà una sortida de cap de setmana, que es farà el 15 i 16 d’octubre.

La Colla Gegantera de la Llagosta començarà la temporada aquest cap de setmana amb dues activitats. Dissabte al migdia, celebrarà al Centre Cultural la seva assemblea anual i diumenge participarà a la 29a Trobada Gegantera de Sant Vicenç de Montalt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies