Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El Vallag se situa al segon lloc amb la victòria contra el Tarragona

El sènior de l’Handbol Club Vallag va sumar dissabte la vuitena victòria de la temporada contra el Tarragona (32-24). El triomf llagostenc i la derrota del Tortosa B contra el Sant Cugat C (38-32) permeten al Vallag pujar fins al segon lloc al grup A de la Tercera Catalana amb 18 punts.

El Vallag va començar l’any amb una àmplia victòria que permet veure els llagostencs a tan sols 2 punts del líder, el Parets B. Els llagostencs podran empatar amb els paretans el proper cap de setmana, ja que el primer classificat té jornada de descans. El conjunt de Pedro Iglesias hauria de guanyar dissabte a la pista del Poblenou C, que és l’antepenúltim classificat. Amb aquest compromís, el Vallag tancarà la primera volta del campionat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies