Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Santa Maria de Montcada goleja el CE la Llagosta (4-1)

El Santa Maria de Montcada va golejar dissabte (4-1) el primer equip del Club Esportiu la Llagosta. El conjunt de la nostra localitat va perdre el tercer partit de la temporada i cau fins al tercer lloc al grup 8 de la Quarta Catalana.

Els llagostencs necessitaven guanyar la jornada passada si volien escurçar la diferència amb el líder, la Lourdes, que descansava el cap de setmana. La Llagosta va encaixar tres gols en mitja hora de partit. Al tram final del compromís, els de Montcada van marcar el 4 a 0. El gol de l’honor visitant el va fer Marc Ales al minut 83.

Els llagostencs ocupen el tercer lloc amb 26 punts, a 10 del líder, la Lourdes, i a 2 del segon classificat, el Llano Sabadell B. Els d’Humberto Velasco tancaran la primera volta dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert contra l’Atlètic Polinyà, que és novè amb 21 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies