Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta guanya el Sarrià (35-32) i puja al novè lloc

El sènior A del Joventut Handbol la Llagosta va sumar diumenge la tercera victòria de la temporada contra un conjunt de la part alta, el Sarrià. Els llagostencs van imposar-se per 35 a 32 i s’han col·locat al novè lloc al grup B de la Segona Catalana amb 8 punts. Això sí, estan empatats amb el desè, les Franqueses, i l’onzè, el Vic.

El conjunt de la nostra localitat va ser força superior al Sarrià. A la segona part van anar guanyant per 8 i 9 gols, però el Sarrià, millor físicament, va aconseguir maquillar el resultat final. Els llagostencs encadenen tres victòries i se situen a 8 punts de diferència de la promoció d’ascens, que la jugaran els equips que es classifiquin del segon al cinquè lloc. El primer pujarà directament. Precisament, el proper rival del Joventut Handbol la Llagosta serà el cinquè classificat, el Bordils C. Amb aquest compromís a domicili aquest cap de setmana, el primer equip masculí llagostenc tancarà la primera volta.

Per la seva part, el filial masculí, al grup A de la Tercera Catalana, va guanyar el cap de setmana a domicili contra el Sant Joan Despí C 25 a 26. Amb la victòria, els llagostencs ocupen el sisè lloc amb 14 punts i aquest cap de setmana tancaran la primera volta a la pista de l’Ascó, que és quart per la cua amb 8 punts.

En femení, el sènior del Joventut Handbol la Llagosta va perdre el desè partit de la temporada a casa contra el Sant Quirze B per 13 a 15. Les llagostenques es mantenen a l’antepenúltim lloc amb 3 punts després de la primera jornada de la segona volta. El proper rival de l’equip de la nostra localitat és el quart classificat, el Palautordera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies