Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia guanya (3-1) el Castelldefels, un dels seus principals rivals

concordia castelldefels
Estefa marca el tercer gol del CD la Concòrdia.

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha començat l’any guanyant davant del Castelldefels. L’equip entrenat per Tati Torres ha aconseguit vèncer per 3 a 1 un dels seus principals rivals a la lliga. Aquesta victòria permet a les llagostenques superar en dos punts el Castelldefels, que fins ara era el tercer classificat. A més, aquest és el tercer partit que la Concòrdia guanya a casa.

A les de la nostra localitat els ha costat entrar al partit. El conjunt del Baix Llobregat ha marcat durant els primers minuts el ritme del joc. Tot i això cap dels dos equips ha tirat a porta fins ben entrada la primera part. La Concòrdia s’ha encarregat d’obrir el marcador al minut 18 gràcies a una jugada personal de Sandra després de robar la pilota a una de les seves rivals. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans, tot i que els dos equips han tingut alguna ocasió més. La bona actuació de la portera local, Mónica, ha evitat l’empat.

La segona part s’ha iniciat amb un joc més ràpid. El Castelldefels aconseguia fer el gol de l’empat abans d’arribar al minut 3. Tot seguit, a la següent jugada, novament Sandra tornava a avançar la Concòrdia, després d’una passada d’Estefa. Precisament Estefa feia el definitiu 3 a 1 quatre minuts més tard. La resta del partit ha estat força igualat, amb moments de domini per part dels dos equips. Destaquen dues jugades més per part de la Concòrdia de Cristina i Estefa que podien haver acabat en gol i les parades de Mònica davant l’envit del Castelldefels.

La propera jornada, la Concòrdia visitarà la pista del San Isidro, un altre equip que lluita pel liderat. Les de la nostra localitat ocupen ara la segona posició amb 26 punts, empatades amb el San Isidro, que és tercer, i a tres punts del líder, el Teldeportivo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies