Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’ACIS confia que aquesta sigui una bona època de rebaixes per als comerciants

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta confia que el període de rebaixes que acaba de començar sigui positiu de cara al comerç local. L’entitat té unes expectatives altes i espera una crescuda en les vendes per ajudar a millorar la temporada d”hivern.

Els responsables de l’ACIS han indicat que la campanya de Nadal ha estat força similar a la d’anys anteriors. Alguns comerços sí que han registrat un augment de vendes, però, en línies generals, l’activitat comercial s’ha mantingut estable.

D’altra banda, l’ACIS celebrarà la seva assemblea anual el proper 21 de gener. Durant la reunió, es farà balanç de les activitats i campanyes realitzades al llarg del 2015, es presentarà l’estat de comptes i s’acordaran els projectes a dur a terme durant aquest any.

Publicitat

Publicitat

Més notícies