Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Antonio García Robledo disputarà el Torneig Internacional d’Espanya

La preparació per a l’Europeu d’handbol de Polònia de la selecció espanyola, amb el llagostenc Antonio García Robledo, pren forma amb la disputa a partir d’aquest divendres del Torneig Internacional d’Espanya Memorial Domingo Bárcenas. El campionat es disputarà del 8 al 10 de gener a Irun.

El llagostenc es troba concentrat amb la selecció espanyola. Espanya disputarà el campionat amistós contra els combinats nacionals de Brasil, Suècia i Polònia. Aquestes dues darreres seleccions prendran part a l’Europeu. El primer partit d’Espanya serà aquest divendres contra Suècia, que en el proper Europeu coincideix al grup amb els espanyols, a partir de les 20.45 h. El segon compromís serà dissabte contra Brasil a les 18 h i el tercer, diumenge contra els amfitrions de l’Europeu a les 13 h.

En acabar el torneig, el seleccionador espanyol, Manolo Cadenas, comunicarà la llista definitiva de jugadors que disputaran l’Europeu d’handbol de Polònia, que tindrà lloc del 15 al 31 de gener. Espanya defensarà la medalla de bronze que va aconseguir fa dos anys a la cita continental de Dinamarca amb el llagostenc Antonio García Robledo a les seves files.

Publicitat

Publicitat

Més notícies