Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta busca encadenar la tercera victòria

El sènior A del Joventut Handbol la Llagosta pretén sumar la tercera victòria seguida contra la Unió Esportiva Sarrià. Els llagostencs van acabar el 2015 amb una dinàmica de dues victòries al grup B de la Segona Catalana i volen començar l’any sumant 2 punts més a la seva casella davant de la seva afició.

Els de la nostra localitat ocupen el desè lloc amb 6 punts i rebran la visita dels barcelonins, que són sisens amb 12 punts. El compromís es jugarà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 13.15 h.

El sènior B del Joventut Handbol visitarà dissabte la pista del Sant Joan Despí C. Els llagostencs es troben al sisè lloc amb 12 punts del grup A de la Tercera Catalana, mentre que els del Baix Llobregat són setens amb 10 punts.

El sènior femení  rebrà dissabte el Sant Quirze B al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.15 h. Les llagostenques són antepenúltimes amb 3 punts al grup C de la Primera Catalana, mentre que el Sant Quirze B és vuitè amb 9 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies