Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

El CE la Llagosta pot escurçar la diferència amb el líder

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta intentarà escurçar la diferència amb el líder, la Lourdes, dissabte al camp del Santa Maria de Montcada. Els llagostencs es volen aprofitar que aquesta jornada l’equip molletà té descans.

L’equip d’Humberto Velasco ocupa el segon lloc del grup 8 de la Quarta Catalana amb 26 punts i la distància amb el primer classificat és de 10 punts. Tret de la situació de privilegi de la Lourdes, del segon al cinquè lloc només hi ha un punt de diferència, ja que hi ha un triple empat amb 25 punts entre el Llano Sabadell B al tercer lloc; el Montornès Nord al quart i el Sant Fost al cinquè.

El Santa Maria de Montcada ocupa el vuitè lloc amb 19 punts amb un balanç de sis victòries, un empat i cinc derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies