Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Antonio García Robledo torna a estar convocat per jugar amb la selecció espanyola d’handbol

Foto: web rfeb
Foto: web rfeb

El llagostenc Antonio García Robledo ha estat convocat per jugar amb la selecció espanyola el Torneig Internacional Espanya 2016, que es disputarà del 8 al 10 de gener a Irun. Espanya s’enfrontarà a les seleccions de Brasil, Polònia i Suècia.

García Robledo estarà concentrat amb el combinat espanyol a partir del 3 de gener. El torneig és previ al Campionat d’Europa 2016, que tindrà lloc a Polònia. Espanya defensarà el bronze aconseguit fa dos anys a Dinamarca. L’esportista llagostenc es converteix en un dels jugadors preseleccionats per Manolo Cadenas de cara a disputar l’Europeu.

Antonio García juga a les files del Pick Szeged d’Hongria. Hores d’ara, García Robledo surt d’una petita lesió i confia a estar recuperat en pocs dies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies