Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia organitza unes jornades de tecnificació per a infants i joves

El Club Deportivo la Concòrdia organitza unes jornades de tecnificació que es faran del 28 al 31 de desembre. L’activitat està oberta a nois i noies de 5 a 14 anys. Les inscripcions es poden fer fins avui dimecres.

Les jornades de tecnificació de futbol sala estaran impartides per tècnics del mateix club i comptaran amb la participació de jugadores de l’equip de Segona Nacional de la Concòrdia. Del 28 al 30 de desembre, les activitats es desenvoluparan de 17 a 20 h i el dia 31 acabaran a les 19 h. Les jornades es faran al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El preu de la inscripció és de 15 euros per infant, 20 si són dos germans. Per als nois i noies del club, el preu de les jornades és de 10 euros, 15 per dos germans. Les inscripcions es poden formalitzar a través del correu electrònic del club cdlaconcordia@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies